TehuizenKindertehuis AnathalayaTijdens onze bezoeken kijken we de elektrische installatie na. Ook repareren en monteren we verlichtingen en aansluitpunten voor verwarmingen en ventilatoren. We controleren, repareren en schilderen kasten, vliegennetten en bedden of vervangen deze. Verder hebben we lessen in hygiŽne gegeven aan de meisjes in het tehuis die voor de baby's zorgen, afvoeren ontstopt en de watertoevoer via de wateropslag op het dak hersteld en daken gerepareerd. Aan de kinderen hebben we fruit uitgedeeld, evenals nieuwe slippers, schoolspullen en medicijnen. De kinderen geven we ook wat extra aandacht: verstoppertje of tikkertje spelen, knuffelen, stoeien of gezellig met elkaar babbelen.

Balgram en Bal SadanBalgram is een opvangtehuis voor jongens, Bal Sadan voor meisjes. Door de kinderen in een kleine setting te laten wonen, wordt zoveel mogelijk getracht aan een normale gezinssituatie te voldoen. Wij verlenen hier financiŽle hulp zodat de kinderen naar school kunnen en hun leefsituatie in hun huis wordt verbeterd.

VivekanandVivekanand is een gevangenis in Nagpur. Omdat voor een aantal kinderen van wie de ouders zijn opgesloten zitten geen opvang is, verblijven ze ook in de gevangenis. Deze kinderen zijn verstoten van elke vorm van hulp in India. Met hulp van de stichting proberen we hen een beter perspectief in heden en toekomst te bieden.